Divi ātri un vienkārši veidi, kā izņemt mīkstumu no baklažāna.
Kopēta saite
Kā nomizot baklažānu sēklas / kolāža: Glarved, foto: screenshot
Izņemt mīkstumu no baklažāna dažkārt ir tikpat nepatīkami un energoietilpīgi kā griezt sīpolu, taču to var izdarīt. Mēs jums pastāstīsim, kā nomizot baklažānu no sēklām.
Ukrainā pazīstamais pavārs Jevhens Klopotenko mums pastāstīja par diviem veidiem, kā no baklažāna atdalīt mīkstumu.
Lai izņemtu mīkstumu no cepta baklažāna, jums būs nepieciešama pārtikas plēve, griešanas dēlītis un nazis.
Kā nomizot baklažānu no sēklām – pirmā metode
Ceptam baklažānam ir jāizdara garenisks iegriezums, jāpārgriež pamatne šķērsām, pēc tam baklažāns jāaptin pārtikas plēvē un burtiski jāizspiež viss mīkstums no augšas uz leju.Kā izņemt mīkstumu no baklažāniem – otrā metode
Lai izņemtu mīkstumu no baklažāna, tas ir gareniski jāpārgriež un jānoliek uz griešanas dēlīša. Pēc tam ar naža aizmugurējo pusi jābrauc no augšas uz leju un nokasa mīkstumu uz dēlīša.
Lai uzzinātu vairāk par to, kā izlobīt baklažānu no mīkstuma, skatiet video:
Jums varētu būt interesanti arī:
Ja pamanāt kļūdu, izceliet vajadzīgo tekstu un nospiediet Ctrl+Enter, lai informētu redakciju.

